Benim Hocam 2022 EKPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tüm Dersler Bilgi Kaynağı
Benim Hocam 2022 EKPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tüm Dersler Bilgi Kaynağı

Benim Hocam 2022 EKPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tüm Dersler Bilgi Kaynağı

Barkod : 9786052779057
Benim Hocam 2022 EKPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tüm Dersler Bilgi Kaynağı 
BİR HAYALİNİZ VAR MI?
 
Hayatta arzulanan her şey önce bir hayalle başlar, hayaller planlara dökülür, planlar uygulamalara dönüşür ve uygulamalar da nihayetinde başarıya ulaştırır. Üniversitelerden mezun olan binlerce gencin hayali de kamu kurum ve kuruluşlarında kamu görevlisi olarak istihdam edilmektir. Peki sizin hayaliniz nedir?
 
Değerli Adaylar, Kendi alanında ilk ve tek olan bu eser de hayalleri olan insanların hayallerine ulaşmasında yardımcı olma hayalinin bir ürünüdür. Bilgi Kaynağı sıradan bir çalışma değildir.
Çünkü Bilgi Kaynağı’nda klasik yöntemlerden farklı olarak:
1. “Hücreleme Yöntemi” kullanılmıştır.
2. Sınav konularıyla ilgili temel bilgilerden sonra son 10 yılda o konularla ilgili EKPSS’de çıkan tüm sınav gruplarında çıkan soru sayısı belirtilmiştir.
3. Bir konuyla ilgili son 10 yılda EKPSS’de hiç soru çıkmadıysa soru çıkması muhtemel bir konu olarak bu durum da belirtilmiştir.Ö
4. Kitapta yer verilen her bir bilgiden kaç soru türetilebileceği ile ilgili potansiyel soru sayısı ve soru tipi, sayısal olarak ifade edilmiştir.
5. Genel Yetenek’te konuların basit şekilde anlaşılabilen çözümleri yapılarak aynı ve benzer sorular için çözüm yöntemleri sunulmuştur.
6. Bu kitaptan çalıştıktan sonra öğrendiğiniz bilgilerle kaç soruyu cevaplayabileceğiniz ve kaç soru tipine aşina olacağınızla ilgili sonuçlar rakamlarla ortaya konulmuştur.
7. Gereksiz bilgilerden uzak durularak, sunulan bilgilerin daha kolay ve anlaşılır hâle getirilmesi sağlanmış ve böylece son 10 yılda çıkan sorularla paralel olarak öğrenmenin sağlanması hedeflenmiştir.
 
Değerli Adaylar, Yukarıda ifade edilen yedi temel özellik gözetilerek hazırlanan bu kitap, sınava hazırlanmanızda sizlere hem zaman kazandıracak hem de öğrenmenizi kolaylaştıracaktır. Bu kitabın sonunda son 10 yılda Genel Kültür kısmından EKPSS’deki soruların kaynağı olan bilgilerin birbirlerine ne kadar yakın olduğunu ve benzer konulardan sorular sorulduğunu; Genel Yetenek’te de son 10 yıldaki soru tiplerinin benzerliğini fark edecek ve böylece çalışmanıza yön vermiş ve hangi konular üzerinde yoğunlaşmanız gerektiğine daha kolay karar vermiş olacaksınız.
 
Değerli Adaylar, Eğer hayaliniz kamu görevlisi olmaksa -ki bu kitabı aldığınıza göre öyledir-, Goethe’nin ifadesiyle “ilahi bir armağan olan hayal gücü”ne sımsıkı sarılmanız gerekir. Çünkü hayaller gerçeklerin ham maddesi ve enerjimizin hiç tükenmeyen güç kaynağıdır. O hâlde eğer EKPSS’de yüksek puan alıp kamu görevlisi olmak hayal edebildiğiniz bir şeyse elbette ki bunu başarabilirsiniz de. İhtiyacınız olan şey sizi güçlü kılacak bilgiyse o da bu kitapta zaten mevcuttur.
 
Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle…
 
BENİM HOCAM YAYIN KURULU
 
Yazar
Benim Hocam Yayıncılık
Sayfa sayısı
622
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy