Karat Yayınları TYT Türkçe Elit Soru Bankası

Karat Yayınları TYT Türkçe Elit Soru Bankası

Barkod : 9786050694437
Karat Yayınları TYT Türkçe Elit Soru Bankası 
Nasıl Bir Soru Bankası?
Aşama Aşama İlerle ve Tam Öğren;
Aşama, aşama yapılandırılmış testler sayesinde adım adım ilerleyeceksiniz. Böylece hareket kazanacaksınız ve motivasyonunuz artacak. Bu bağlamda kitaptaki testleri şu başlıklar altında hazırladık:
  1. Kavrama Testi: Hem akademik olarak hem de düşünsel beceriler açısından temel nitelikteki sorulardan oluşmaktadır. Konuların Kavramsal açıdan ne kadar öğrenildiğini ölçer. Çalışmaya yeni başlayan öğrenciler için önemli bir temel oluşturacak testlerdir.
  2. Geliştirme Testi: Birden çok akademik bilginin ve düşünsel becerinin taranmasına yönelik testlerdir. Akademik ve düşünsel beceriler açısından çeldiricileri orta ve güçlü sorulardan oluşmaktadır.
  3. Tam Öğrenme Testi: Çok yönlü, akademik bilgi ve düşünce becerisi gerektiren, çeldiricileri güçlü, konuların ayrıntılarının yer aldığı sorulardan oluşan testlerdir.
  4. Bütünleyici Testler: Öğrenmenin ve düşünsel becerilerin pekiştirilmesini sağlayan, öğrenmenin kalıcı olmasını amaçlayan testlerdir. Bazı bölümlerin sonunda yer almaktadır.
  5. Tam Başarı Testleri: Öğrenmenin kalıcı olmasını amaçlayan sorulardan oluşan testlerdir. Bu testler mini denemeler niteliğindedir.
TYT Türkçe soruları üç temel alandan gelmektedir: Anlam bilgisi, dil bilgisi, ses bilgisi ile yazım kuralları ve noktalama işaretleri. Bu bağlamda “anlam bilgisi” için ayrı bir bölüm hâlinde tam başarı testlerine, bir bölüm hâlinde de “dil bilgisi, ses bilgisi, yazım kuralları, noktalama işaretleri” konularını kapsayan tam başarı testine yer verilmiştir.
Yazar
Karat Yayıncılık
Sayfa sayısı
320
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy