Özdil Akademi ÖABT Türkçe Yeni Nesil Soru Bankası 2
Özdil Akademi ÖABT Türkçe Yeni Nesil Soru Bankası 2

Özdil Akademi ÖABT Türkçe Yeni Nesil Soru Bankası 2

Barkod : 9786254098130
Özdil Akademi ÖABT Türkçe Yeni Nesil Soru Bankası 2
Değerli Öğretmen Arkadaşım; 

Edindiğiniz bu kitapta soruların detaylı çözümleri verilmiş ve kitap tamamen yeni nesil sorulardan seçilerek özenle oluşturulmuştur. Kitapta konular alt başlıklara ayrılmış ve her ünite ile ilgili özel doku taraması testleri yazılmıştır. 
Öğretmenliğe giden bu zorlu süreçte yol arkadaşınız olarak zor bir yarışa girdiğinizin farkındayız. Bu sebeple Özdil Akademi Yayın Ekibi olarak yıllardır oluşan yayın deneyimimizi bir kılavuz özelliği taşıyacak niteliklere sahip olan bu esere aktardık.
Sınav tadında oluşturduğumuz bu soru bankası hazırlanırken ÖABT alanında en yetkin akademik hocaların desteği alınmış, akademik kaynaklar tek tek taranmış, ÖABT’de çıkan sorular ve soru dağılımları dikkatle incelenmiş ve siz öğretmenlerimiz için piyasanın en detaylı içeriği oluşturulmuştur.
Kitap içerisinde Dört Temel Dil Becerisi, Alan Eğitimi, Dil Bilimi, Dil Bilgisi, Dünya Edebiyatı, Aruz Bilgisi, Edebi Sanatlar, Beyit Şerhi ile ilgili başlıklar ve sorular yer almaktadır.
Elinizdeki kitabı bitirdiğinizde öğrendiğiniz konuları pekiştirmiş ve eksikliklerinizi fark etmiş olacaksınız. Eksik olduğunuz konular üzerinde yoğunlaşarak bu eksiklikleri mutlaka gidermelisiniz.
Bunları dikkate aldığınızda sınavda çok iyi sonuçlar alacağınıza inanıyoruz. Değişen sınav sistemi ve soru tarzındaki yeniliği yakalayan sınav tadında soru bankası sayesinde kendinizi sınava hazır hissedeceksiniz.
En güzel yarınlara ulaşmanız dileğiyle. 
Üstün başarılar... 
                           
Yekta ÖZDİL 
Alparslan ERENER
Yazar
Alparslan Erener
Sayfa sayısı
264
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy