Puango Yayınları TYT AYT Paket Deneme
Puango Yayınları TYT AYT Paket Deneme

Puango Yayınları TYT AYT Paket Deneme

Barkod : 9786257824545

Puango

Puango Yayıncılık tarafından çıkarılan TYT-AYT denemeleri sınav formatına birebir uygun hazırlanmaktadır. Puango Yayıncılık deneme sınavı ile öğrenciler yeni nesil ÖSYM sorularına aşina şekilde YKS’ye girmektedir. Uzman ekip tarafında hazırlanan denemeler, sınav sürecinde öğrencilerin eğlenceli ve öğretici şekilde deneme yapmasına olanak tanımaktadır.

Puango YKS – TYT – AYT Deneme

Birebir üniversite sınavı formatı ile hazırlanan TYT AYT Puango ile sınav adayı olan öğrenciler; uzman kadroların 200 farklı denemeyi tarayarak ÖSYM formatına çok yakın hazırladığı soruları çözme şansına erişmektedir. Deneme soruları yeni nesil muhakeme sorularından oluşmaktadır. Sınavların düzeyi ÖSYM ile eşit derecede hazırlanmıştır. Puango YKS denemeleri ile sınava hazırlanan adaylar, sınav heyecanını ve telaşını atlatmayı öğrenme şansına erişmektedir.

Sınav sürecinde kullanılacak bütün materyaller deneme setiyle birlikte gönderilmektedir. Puango denemeleri AYT kitapçığı, TYT kitapçığı ve optik formdan oluşmaktadır. Adaylar sınav anındaymış gibi denemeleri çözmektedir. Daha sonra optikte bulunan QR kodu okutup netlerini sisteme girmektedir. Bunun sonucunda adayların denemeden yaptıkları puan ortaya çıkmaktadır. Deneme puanları ile adaylar, ekrandan istedikleri üniversiteyi tercih edip; asıl sınav ortamını birebir yaşayabilme imkânı bulmaktadır. Kaliteli ve özgün sorularının yanında puan hesaplama ve tercih yapma özellikleri sayesinde adaylar için vazgeçilmez deneme olmaktadır. Denemeler; sınav provası niteliği taşıyan kitapçıklara denmektedir. Puango Yayınları hem sınav anının provasını hem de sınavdan sonraki sürecin provasını adaylara yaşatmaktadır.

Deneme sınavları; eksik konuların neler olduğunu hatırlatıp adayların eksik konularına yönelmesini sağlamaktadır. Kaygı, heyecan, stres gibi olumsuz durumları kontrol altına almayı öğretmektedir. Zaman yönetimini öğrenmek için de denemeler sınav sürecinde kullanılmaktadır. Puango TYT ve puango AYT denemeleri adayların ÖSYM sınav kurallarını benimseyerek çözmeleri tavsiye edilmektedir. ÖSYM sınav talimatları doğrultusunda çözüldüğü takdirde; adaylar, zaman yönetimini ve olumsuz duygularını kontrol etmeyi öğrenmektedir. TYT ve AYT’nin yapılış saati 10.15 olduğu için adayların da Puango denemelerini bu saate yakın dilimde çözmeleri en fazla verimi almalarına neden olmaktadır. Başarıya ve hayallere doğru gidilen bu yolda, uzman kadrolar eşliğinde özenle hazırlanan Puango denemeleri, adayların başucu denemesi olmaktadır. Başarılı ve azimli bir süreç geçirmek isteyen her aday mutlaka Puango denemelerini çözmelidir.

Yazar
Puango Yayınları
Sayfa sayısı
Deneme
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy