Savaş Yayınları 2022 KPSS A Grubu Üstadı Maliye Konu Anlatımlı 6. Baskı
Savaş Yayınları 2022 KPSS A Grubu Üstadı Maliye Konu Anlatımlı 6. Baskı

Savaş Yayınları 2022 KPSS A Grubu Üstadı Maliye Konu Anlatımlı 6. Baskı

Barkod : 9786257483995
Savaş Yayınları 2022 KPSS A Grubu Üstadı Maliye Konu Anlatımlı 6. Baskı

Önsöz

Kariyer sınavlarına hazırlanan çok kıymetli adaylar, Maliye dersi özellikle son yapılan sınavlarda seçici bir ders olarak karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayıdır ki kitabımızın konu kısmı oldukça geniş bir içeriğe sahiptir. Kitabımız hazırlanırken gerek ulusal bazda temel kaynaklar gerekse de uluslararası alanda tanınmış temel eserler titizlikle taranmıştır. Kitabımız bütün bu çalışmalar sonucunda aşağıdaki özellikleri kapsamaktadır;

- Geniş konu anlatımı
- Konu sonlarında çıkmış sorular
- Konuları pekiştiren boşluk doldurma soruları
- Son tekrar niteliğinde doğru - yanlış çalışmaları Bütün bu hususlar dikkate alındığında eserimizin sizlere daha verimli olabilmesi için 5 temel aşamada kitabın çalışma stratejisi belirlenmiştir.

1. Kitabımız sekiz temel üniteye ayrılmıştır.Kitabımızda yer alan her ünite çalışmanızı kolaylaştıracak şekilde kendi içinde kısa bölümlere ayrılmıştır.

2. Ünite içinde yer alan bölümler ilk önce titiz bir şekilde okunmalı ve daha sonra bölüm sonunda yer alan çıkmış sorular çözülmeli.

3. Bölüm ile ilgili çıkmış sorular çözüldükten sonra eksikliklerimizi tamamlamak için tekrar konuya bakılmalıdır.

4. Kitabımızda yer alan her üniteye bu şekilde çalıştıktan sonra ünite sonlarında yer alan boşluk doldurma soruları ve doğru - yanlış çalışmaları çözülmelidir. Boşluk doldurma soruları ve doğru - yanlış çalışmaları konuların pekişmesine oldukça fazla katkı verecektir.

5. Nihayetinde kitapda yer alan sekiz ayrı ünite için bu işlemler yapıldıktan sonra dokuzuncu kısımda yer alan karma çıkmış sorular çözülmelidir.

Kitabımızı bu temel aşamaları dikkate alarak çalışan bir arkadaşımız kesinlikle başarıyla tanışacaktır ve girdiği sınavlar maliye alanında hiçbir eksiğinin olmadığını görecektir. İyi niyetle yapılmış tüm bu çalışmaların sonunda muhakkak ki gözümüzden kaçan eksikliklerimiz olacaktır, bu durumlarda siz değerli arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacımız olacaktır. Lütfen bizim göremediğimiz eksiklerimizi tarafımıza bildirin.

 
Yazar
Mustafa Karadeniz
Sayfa sayısı
816
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy