A Kadro Yayınları KPSS A Soru Yorum Maliye Soru Bankası 6.Baskı
A Kadro Yayınları KPSS A Soru Yorum Maliye Soru Bankası 6.Baskı

A Kadro Yayınları KPSS A Soru Yorum Maliye Soru Bankası 6.Baskı

Barkod : 9786057202789
A Kadro Yayınları KPSS A Soru Yorum Maliye Soru Bankası 6.Baskı

Sevgili Arkadaşlar,
"Soru-Yorum Maliye Çözümlü Soru Bankası" kitabı. Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) ve kurum sınavlarına hazırlık çalışmalarınızı sistematik ve pratik hale getirip, bilgiyi anlayarak öğrenmenize yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.
Bu kitaptaki sorularda, sınav kaygınızı azaltırken, işlevsel bilginizi sınavlara ve meslek yaşamınıza kolayca taşıyabileceğiniz örnekler bulunur. Ayrıca bu baskımızda ilave olarak, genel tarama testlerine, denemelere ve ders çalışmayı ve bilgiyi öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirebilmek amacıyla bulmacalara yer verilmiştir.
Kitabımızda indeks şeklinde düzenlenmiş içindekiler kısmı, ilgilendiğiniz konunun sorularına daha hızlı ulaşmanıza ve İhtiyacınız olan bilgiyi kısa sürede öğrenmenize yardımcı olacaktır.
Soruların konu bütünlüğü içinde kapsamlı bir biçimde sıralanmış olması, çalışma sürecinizde bilişsel yapınıza uygun bir düzende ilerlemenizi destekleyecektir.
Son yıllarda gerek ÖSYM gerekse kamu kurumları tarafından yapılan sınavlarda siz adayların karşılaştıkları sorular daha çok; mantıksal düşünme, soyutlama tekniğini kullanabilme, özelleştirme ve genelleştirme becerisini ölçme, bilgiyi nicel verilerle ortaya koyup bağımsız ve yaratıcı düşünme becerileri ile soruları çözebilme gibi tekniklere yönelik sorular sorulmaya başlanmıştır. Bu amaçla kitabımızın son baskısında (Ocak 2023) "Yeni Nesil Sorular" başlığı altında maliye dersi içeriğinde yer alan her bölüme ait soru ve çözümleri eklenmiştir.
Güncellenen Soru - Yorum Maliye Çözümlü Soru Bankası, kitabın yeni basım tarihine kadarki (Ocak 2023) tüm güncel sirkü ve bilgilerin yanında gerek kanun, gerekse Cumhurbaşkanı Kararnameleri ve Cumhurbaşkanı Kararlarındaki değişiklikleri içermektedir.
Kitabın hazırlanma sürecinde maliye alanındaki en temel akademik kaynaklardan ve sınavlarda çıkmış soruların konu içeriklerinden yararlanılmıştır. Sınavlara hazırlanan siz değerli öğrencilerimizden gelen talepler, yılların vermiş olduğu birikim ve deneyimlerle birleştirilmiş ve soruların çözümlerinde sade, yalın ve anlaşılır bir anlatım tarzı tercih edilmiştir. Ayrıca soru çözümlerinde doğru seçenek yanında diğer seçeneklerin de açıklamalarına yer verilerek soru çözüm sürecinin aynı zamanda bir öğrenme yaşantısına dönüştürülmesi amaçlanmıştır. Bu sebeple, hazırlık sürecinizin daha verimli geçmesi açısından tüm soruların çözümlerini de okumanız önerilmektedir.
Tüm titiz çalışmalara rağmen kitapta karşılaşabileceğiniz hata ve eksiklikler ile tüm soru ve önerilerinizi [email protected] adresine iletebilirsiniz.
Gireceğiniz tüm sınavlarda başarılar dilerim.
"Başarı amacın yoksa amacı olan insanların başarısı için araç olursun. Araç olma amaç bul, farkındalık yarat ve kendini keşfet. Öyle ya da böyle kalan zamanda bilgilileri değil bilgileri öğren. Emeğine, enerjine, zamanına sahip çık ve onu öyle bir kullan ki rakibine çaldırma. Bu kalabalıkta ya kendini imha edecek ya da inşa edeceksin. Çünkü herkes kapıda ve zili çalma peşinde. İnşa etmek istiyorsan düşünmeden ışığını yak, anahtarı bul ve zili çalmadan anahtarı çevir, kapıyı aç. Başarı da sende başarısızlık da. Kendi kendini yen ki KPSS ve kurum sınavları yenilsin..."
Mehmet YILDIZ
A KADRO EĞİTİM KURUMLARI
Yazar
Mehmet Yıldız
Sayfa sayısı
910
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy