Ankara Yayıncılık TYT Felsefe Güçlendiren Soru Bankası
Ankara Yayıncılık TYT Felsefe Güçlendiren Soru Bankası

Ankara Yayıncılık TYT Felsefe Güçlendiren Soru Bankası

İndirim Oranı : %15 İndirim
KDV Dahil : ₺140,00
İndirimli : ₺119,00
KDV Dahil : ₺119,00
Barkod : 9786256442092
Ankara Yayıncılık TYT Felsefe Güçlendiren Soru Bankası

TYT yani Temel Yeterlilik Testi, üniversiteye geçiş yapmak isteyen adayların girdiği sınavların ilk basamağıdır. Uzman yazar kadromuzla sizlerin ilk adımına büyük katkıda bulunmak için Güçlendiren Soru Bankalarını hazırladık. Öğrencilerin bilme, kavrama, analiz ve sentez yapma, değerlendirme becerilerini uygulayabileceği ve geliştirebileceği biçimde kurgulanmış tamamı özgün sorulardan oluşan Güçlendiren Soru Bankalarındaki testler konu başlıklarına uygun olarak yapılandırılmıştır.
Öğrencilerimizin kazanımlarla ilgili kavramları en basit düzeyden başlayarak öğrenmelerini sağlamak ve kavrama düzeyinden sonraki aşamalara geçmesini kolaylaştırmak, daha sonrasında ise öğrencilerimizin kavramaya yönelik bilgilerinin somut ve kalıcı bir hâle gelmesini sağlayarak öğrencilerimizin düzeyini sınav seviyesine çekmek amaçlanmıştır. Soru bankalarımızda öğrencilerimizin farklı soru tiplerini görmesini, önceki bilgilerini kullanarak çıkarımlarda bulunmasını, orijinal soru çözme mantığını kavramasını ve yeni nesil soruları daha kısa sürede çözme becerisine sahip olmasını sağlayacak testler oluşturularak öğrencilerimizin daha üst düzey bilgi ve beceri edinmeleri hedeflenmiştir.

Hedefleriniz, sizlerin olduğu kadar bizlerin de motivasyon kaynağı. Öğrenirken keşfedeceğiniz, keşfettikçe ilerleyeceğiniz ve sonrasında hedeflerinize ulaşacağınız bu süreçte sizlerin yanındayız
Yazar
Ankara Yayıncılık
Sayfa sayısı
160
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy