Medyan Yayınları 8. Sınıf LGS Tüm Dersler Soru Bankası

Medyan Yayınları 8. Sınıf LGS Tüm Dersler Soru Bankası

İndirim Oranı : %40 İndirim
KDV Dahil : ₺300,00
İndirimli : ₺180,00
KDV Dahil : ₺180,00
Barkod : 9786057529619
Medyan Yayınları 8. Sınıf LGS Tüm Dersler Soru Bankası
Kitabımızı hazırlarken temel amacımız, ülkemizin her bir noktasındaki öğrencilerimize, sınavlara hazırlık sürecinde başarıyı yakalayabilmeleri için katkı sağlayabilmek olmuştur. Bu amaç doğrultusunda her biri alanında başarısını ispatlamış deneyimli öğretmen kadromuzla grup çalışması yaparak her konunun farklı bakış açılarıyla hazırlanmış sorularını titiz bir çalışma neticesinde harmanladık.
             Kitabımızdaki soruların en temel birinci özelliği, her düzeyden öğrencinin rahatlıkla çözebileceği öğretici nitelikteki temel soruların fazla olmasının yanında ileri düzey sorunların da kitabımızda bulunmasıdır. Kitabımız yeni nesil sorulara geçişte öğrencilerimize ve eğitimcilerimize rehberlik edecek ve yeni nesil soruları
çözerken karşılaşabileceği sorunları en aza indirmesinde kılavuz olacaktır.
              Kitabımızın ikinci önemli özelliği ise, yeni nesil sorulara geçiş öğrencileri aşamalı olarak öğretilmektedir. Her bir soru diğer soruyu tamamlar niteliktedir. Kitabımızda hassasiyetle üzerinde durulan diğer bir husus ise öğrencilerimizin kafasını karıştıracak vaktini boşa harcamasına sebep olabilecek müfredat dışı soruların kesinlikle yer almamasıdır.
  (21)
Yazar
Medyan Yayınları
Sayfa sayısı
384
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy