Özdil Akademi ÖABT Rehberlik Son Prova 5 Deneme

Özdil Akademi ÖABT Rehberlik Son Prova 5 Deneme

Barkod : 9786057039200
Özdil Akademi 2021 ÖABT Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Son Prova 5 Deneme

Değerli Öğretmen Arkadaşım,

ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) içeriği bakımından öğretmen adaylarının hem alan eğitimi yeterliğini hem de alan bilgisini kontrol eden bir sınav olacaktır.

Bizler Özdil Akademi yayın ekibi olarak bunun farkındayız. Sizler ÖABT’ye yaklaşırken bilgilerinizi kontrol etmek, eksiklerinizi gidermek ve zamanı doğru kullanıp kullanmadığınızı görmek zorundasınız.

Rehber öğretmenlerine özel detaylı çözümlerle hazırlanan Son Prova 5’li Deneme, ÖSYM’nin Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nde sorduğu soru dağılımı ile uyumlu olarak hazırlanmıştır.

 

Son Prova 5’li Deneme ile bilgilerinizi kontrol edecek, zamanınızı doğru kullanma noktasında fikir sahibi olacaksınız. Son Prova 5’li Denemedeki sorular hazırlanırken kazanımlar özel olarak incelenmiş ve sorular kazanımlara uygun olarak oluşturulmuştur. Ayrıca soruların zorluk derecelerinin ÖABT paralelinde ve özgün olmasına özen gösterilmiştir.

Elinizdeki kitabı bitirdiğinizde öğrendiğiniz konuları bir nebze olsun pekiştirmiş ve eksikliklerinizi fark etmiş olacaksınız. Eksik olduğunuz konular üzerinde yoğunlaşarak bu eksikliklerinizi mutlaka gidermelisiniz.

Bunları dikkate aldığınızda sınavda çok iyi sonuçlar alacağınıza inanıyoruz. Değişen sınav sistemi ve soru tarzındaki yeniliği yakalayan Son Prova 5’li Deneme ile kendinizi sınava hazır hissedeceksiniz.

En güzel yarınlara ulaşmanız dileğiyle.

Üstün başarılar...

Yazar
Hasan Hüseyin Çetinay
Sayfa sayısı
Deneme
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy