Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık
Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık
Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık
Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık
Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık

Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık

Barkod : 1240486571240
Puan Eğitim 2023 Video Kurs TYT AYT Eşit Ağırlık
Video Kursta Neler Var?
 
 
 
700+ Saat TYT-AYT dersleri
 
Yarı Yıl TYT Bitirme Kampı (Canlı Ders)
 
Paragraf Kampı (Canlı)
 
Genel Rehberlik ve Seminerler (Canlı)
 
Mezun Öğrencilere Özel Mezun Seminerleri (Canlı)
 
Puan Eğitim içinden Ek olarak alacağınız Tüm destekleyici Eğitimlerde %25 indirim
 
 
PUAN EĞİTİM "Video Kurs” Size Ne Sunuyor?


Puan eğitim platformunda her hafta işlenen CANLI video derslerin kayıt videoları ders işlendikten hemen sonra profilinizde aktifleşir. 2023 YKS ders planına göre tüm branşlardan Türkiye geneli alanında ''Yıldız Hocalar” tarafından işlenecek toplam 700+ saate kadar, sınava hazırlık sürecinde eksiksiz bir "Kurs" deneyimi sunar. Bu eğitimlerde amaçlanan, sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimize yol haritası çıkararak alanında uzman öğretmenlerden verimli ve eğlenceli bir eğitim almalarını sağlamaktır.


Bu eğitimlerde ders konu anlatımlarının yanında sınavlara hazırlık tüyoları verilir, sınavda çıkmasını beklediğimiz soruların çözümleri yapılır ve öğrencilerden gelen anlık sorular değerlendirilerek branş özelinde çeşitli yönlendirmeler yapılır.


Bu eğitim paketini alan öğrencilerimiz ayrıca, hiçbir ek ücret ödemeden "Yarıyıl Kamplarına”, "Rehberlik Seanslarına” ve Türkiye geneli düzenleyeceğimiz "Online Seminerlere” katılabilir.


Tüm bunların yanında öğrencimiz, indirimli fiyatlarla deneme ve yayın paketleri, 1 yıllık sınırsız KUNDUZ üyeliği, 1 yıllık SUPEREAD üyeliği, deneme sınavı sonucuna göre hazırlanan "Kişiye Özel Soru Kitabı” gibi birçok ek içerikten faydalanabilir.


Böylelikle 2023 YKS hazırlık döneminde öğrencilerimizin başarısına ciddi katkı sağlıyor ve kaliteli bir eğitim almalarını sağlıyoruz.
 
Ücretsiz Ders Videolarından Farkı Nedir ?


Sınava hazırlık yılında en önemli husus doğru yöntemlerle istikrarlı çalışmaktır. Bu süreçte genelde öğrenciler kendi yöntemleriyle hazırlanabilecekleri düşünür. Ancak 2 büyük sınav (TYT ve AYT), 10 farklı branş ve 300’den fazla konudan sorumlu olduğu 4 yıllık müfredattan kendi planlarıyla başarıyla çıkmaları çok zordur. Örnek vermek gerekirse, öğrencilerin birçoğu yalnızca Türkçe ve Matematik derslerinin ana odakta olduğu planlar yapmakta ve bu şekilde büyük bir hataya düşmektedirler. Oysaki öğrencinin eksik kaldığı tüm elementler birlikte değerlendirilerek gerçekçi bir plan oluşturulmalıdır.


Bu bağlamda, sınava hazırlık yılınızda eğitim koçları ve alanında uzman öğretmenlerden profesyonel destek almanız gerekmektedir. Puan Eğitim platformu sizi yıl boyunca takip eder, deneme sınavı sonuçlarınıza göre konu eksiklerinizi raporlar ve size en uygun yol haritasını çıkarır.
 
Yazar
Puan Eğitim
Sayfa sayısı
Video Kurs
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy