Takip Yayınları TYT Polis Ol Konu Anlatımlı Hedef Odaklı Çalışma Kitabı Soru Bankası

Takip Yayınları TYT Polis Ol Konu Anlatımlı Hedef Odaklı Çalışma Kitabı Soru Bankası

Fiyat : ₺99,90
KDV Dahil : ₺99,90
Barkod : 9786058002104

Polis Ol Kitabı

Polis Ol kitabı Takip Yayıncılık tarafından çıkartılan, lise mezunlarına veya TYT’ye hazırlanan öğrencilere yönelik bir sınav kitabıdır. Uzman kadro ile hazırlanan Polis Ol kitabı; öğrencilerin PYMO barajını geçebilmeleri ve yüksek puan alabilmeleri için özel olarak hazırlanmış soru ve konu anlatımlarından oluşmaktadır. Polislik mesleğini düşünen her adayın mutlaka alması gereken bir başucu kitabı niteliğini taşımaktadır.

Takip Yayınları TYT Polis Ol

Polis Ol TYT kitabı sayesinde adaylar Emniyet Müdürlüğü kurumunda polis olarak görev yapma hayallerini gerçekleştirebilmektelerdir. Yılın başından itibaren 26 yaşını doldurmamış lise mezunu adaylar TYT sınavına girerek 250-280 barajını geçip Polislik Meslek Yüksek Okulu’na başvuruda bulunabilmektedir. Takip Yayınları da bu amaç doğrultusunda bir ilk gerçekleştirmiştir. Adaylara, yüksek puan almalarını sağlayacak bit çalışma kitabı çıkarmıştır.

Kitap, alanında uzman kadro ile titizlikle hazırlanmıştır. Kitabı kullanarak polislik hayalini gerçekleştirmek üzere sınava hazırlananlara büyük katkılar sağlamaktadır. Kitap; yeni nesil soru tarzları esas alınarak TYT sorularının ve ÖSYM tarzı soruların taranması ile oluşturulmuştur. Gelmesi çok yüksek konulara ağırlık verilerek öğrencilerin yüksek puanlarla PMYO’ya başvurması hedeflenmiştir.

Kitap; Türkçe, coğrafya, felsefe, tarih, din kültürü ve ahlâk bilgisi, matematik derslerinden oluşmaktadır. Sınavda, soru olarak çıkabilecek konular esas alınarak hazırlanan bu kitap, genel tekrarlar için de oldukça uygun ve kapsamlı şekilde hazırlanmıştır. Konu anlatımıyla beraber soru bankası görevi gören Polis Ol Kitabı’nda kimya, biyoloji, fizik dersleri bulunmamaktadır. Tamamen Polislik Sınavı’na uygun şekilde hazırlanmıştır. Bu doğrultuda hazırlanan kitap 544 sayfadan oluşmaktadır. Hedef odaklı çalışma sunan Polis Ol Kitabı eğitici konu anlatımı ve öğretici sorularıyla adayların sınava tam donanımlı girmesini sağlamaktadır. Açıklayıcı ve anlaşılır şekilde anlatılan konu anlatımı sayesinde özel ders almaya gerek kalmadan adaylar konuları öğrenebilmektedir.

Sınav formatı esas alınarak ÖSYM tarzı soruların bulunması; adaylara hem konuları öğretme görevi görürken hem de sınavda çıkabilecek olası sorulara alıştırma yapma imkânı sağlamaktadır. Polislik hedefi bulunan her adayın başucu kitabı olan, uzman ekip tarafından hazırlanan Polis Ol, adayların kullanımına yeni basımıyla sunulmaktadır. Aynı zamanda, ÖSYM esas alınarak hazırlanan Polis Ol KPSS oturumuna hazırlanan adayların da kullanımına uygun bir çalışma kitabıdır.

Yazar
Takip Yayınları
Sayfa sayısı
544
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy