Sınav Yayınları 7. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

Sınav Yayınları 7. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

İndirim Oranı : %20 İndirim
KDV Dahil : ₺140,00
İndirimli : ₺112,00
KDV Dahil : ₺112,00
Barkod : 9786051239637
Sınav Yayınları 7. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

Yeni Müfredat,
BTS  - Beceri Temelli Sorular
Akıllı Tahta Uyumlu

KİTABIMIZDA YER ALAN;

ÖĞRETEN ETKİNLİKLER: Öğrencilerimize kendi kendilerine öğrenme sorumluluğu becerisini kazandırır.

KAZANIM KAVRAMA TESTLERİ: Öğrenci merkezi bir anlayışla kazanımların pekiştiirlmesini ve kalıcı öğrenmeyi sağlar.

BEYİN JİMNASTİKLERİ: Öğrencilerin disiplinlerarası öğrenme becerilerini artırarak öğrencilerde dikkat ve mantık bütünlüğü oluşturur.

YAZILIYA YARDIMCILAR: Öğrencilerin okul sınavlarındaki başarınlarını yükseltmelerini sağlar.

YENİ NESİ TESTLER: Öğrencilere bilgiyi, günlük hayatın içerisinde yorumlayabilme becerisini kazandırmayı hedefler.


NEDEN BECERİ TEMELLİ SORULAR?
Beceri temelli sorular, yeni ve güncel müfredatın uygulamaya koyduğu yapılandırmacı yaklaşımın bir gereği olarak öğrencilerin bilgi ve kavram seviyesinden uygulama düzeyine, oradan da analiz ve sentez seviyesine kolayca geçiş yapmasına yardımcı olacaktır.

Tahmin etme, akıl yürütme, eleştirel düşünme, görsel okuma, metin yorumlama gibi üst bilişsel becerilerde zenginleşen ölçme ve değerlendirme süreçleri öğretmenler ve öğrenciler için daha keyifli eğitim ortamları sunmaktadır.

Sorular hem sınıf ortamında hemde bireysel çalışma düzeyinde bir yandan öğrenmeyi keyifli hale getirirken diğer yandan kazanımların günlük hayattaki yansımalarını ve disiplinler arası ilişkilerini ortaya koymaktadır.




Sevgili Öğrenciler,

Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de eğitim anlayışı ve buna bağlı olarak eğitim yayınları sürekli olrak değişmekte ve yenilenmektedir. Bu dinamik yapı içerisinde değişime ayak uydurmak, eğiitm dünyasında ortaya çıkan yenilik ve gelişmeleri takip etmek ve bunlara uygun olan çözümler üretmek üzere sizler için var gücümüzle çalışıyoruzç

Son yıllarda ölçme ve değerlendirme sisteminde ortaya çıkan yeni yaklaşımlar, yardımcı kaynak olarak hazırlanan bütün kitaplarda köklü değişikliklerin yapılmasını gerekli kılmıştır. SINAV YAYINLARI olarak bizde sizler için zengin içerikli, görsel ve tasarım boyutuyla cezbedici, yeni nesil kitaplar hazırladık. Kitaplarımızda ilke olarak çağdaş eğitim anlayışına uygun, günlük hayatla ilişkilendirilmiş, beceri temelli ve kazanımları esas alan bir anlayış benimsedik.

Sınavlara hazırlanmanın sabır gerektiren bir süreç olduğunu ve başarının özverili çalışmalar sonucunda elde edildiğini biliyoruz. Bu yolculukta sizlere yol arkadaşı olmanın heyecanı içerisinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

SINAV YAYINLARI ailesi olarak bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.
Yazar
Sınav Yayıncılık
Sayfa sayısı
192
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
content_copy